Blaze, The sensational streetdance show terug in de Hofstad

scenefoto 9 Jomecia fotograaf Lucy Cullen

foto: Lucy Cullen

Twee jaar geleden was Blaze al te zien in het Haagse Lucent Danstheater. Door het grote succes is de show terug in de hofstad.

De Nederlandse productie Blaze is een aantal weken terug met veel succes in première gegaan in het Admirals Palast in Berlijn. De show werd ontvangen met een 20 minuten durend applaus waarna de zaal gezamenlijk uit zijn voegen barstte op het nummer ‘Jump Around’.

In de internationale cast van 9 dansers, 3 breakers en 1 DJ/MC zitten ook twee Nederlandse dansers; Jomecia Oosterwolde en Angelo Pardo beide bekend van TV-programma’s als So You Think You Can Dance en The Ultimate Dance Battle. Voor Jomecia was dit, na Londen en Amsterdam, haar 3e première van de internationale tournee van de show Blaze. “Ik ben zo blij dat ik weer met Blaze op het podium sta. Dit is de beste dansshow van het moment en in ieder land waar ik met Blaze getourd heb, gaat avond aan avond het dak eraf” aldus Jomecia.

Wil je komen kijken naar de beste streetdancers en B-Boys ter wereld? Op zaterdag 8 en zondag 9 oktober staat Blaze in het Lucent Danstheater! Voor kaarten: ldt.nl/programma/1846/Blaze/The_Latest_Dance_Craze/

Het Lucent Danstheater organiseert een Tweetup voor Blaze. Voorafgaande aan de voorstelling krijg je een rondleiding backstage! Er zijn nog plaatsen beschikbaar: tweetvite.com/event/lyh4

, , ,

One Response to Blaze, The sensational streetdance show terug in de Hofstad

  1. Interniek oktober 8, 2011 at 3:05 am #

    Misschien iemand aan het oefenen voor Blaze achter de DCR?

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag