Upload Cinema – webfilms op het grote doek

Hoe vind je de pareltjes tussen de miljoenen video’s die op het web circuleren?
Het antwoord: Upload Cinema. Onder deze naam is er elke eerste donderdag van de maand een avondvullend programma van het beste en gekste van het web. Een nieuw fenomeen dat snel landelijk en zelfs Europees bekendheid verwerft. Vanavond is er weer UC in het Filmhuis Den Haag vanaf 21:45. Komt dat zien.

Thema : ME THE MEDIA

Voorheen bepaalden de eigenaren van de media de inhoud, tegenwoordig hebben de gebruikers het voor het zeggen. De weg naar de wereld ligt open voor iedereen, of het nou gaat om idealistische initiatieven of gewoon winstbejag. Upload Cinema zoekt voor ‘Me The Media’ personen die hun eigen media zijn. We tonen de meest inspirerende en opmerkelijke webvideo’s van mensen die zelf de boodschap en/of de boodschapper zijn.

Vanavond 6 oktober, Filmhuis Den Haag, 21:45.

meer info: denhaag.uploadcinema.net – www.filmhuisdenhaag.nl/upload-cinema

UPDATE n.a.v. goed punt van @Raaphorst in 1e reactie

http://twitter.com/#!/MauritsJF/status/121950503369326592

, , , , , , , , , ,

2 Responses to Upload Cinema – webfilms op het grote doek

  1. Raaphorst oktober 6, 2011 at 3:51 pm #

    ga je kijken? ik kan helaas niet. vroeg me ook af hoe ze dat met de makers afstemmen. ik neem aan dat er geld verdiend wordt en vraag me af op de YouTubers daar ook iets van terugzien. heb die vraag per email en twitter ooit gesteld aan hen maar kreeg geen antwoord.

  2. Maup oktober 6, 2011 at 4:12 pm #

    Goed punt. Ik heb een vraag gesteld aan Upload Cinema op Twitter.
    Zie update onder artikel.
    En nee, helaas kan ik vanavond niet. Aan huis gekluisterd.

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag