PvdA en D66 willen van overtreden een sport maken

gele-rode-kaart-w640Als ik zeg een gele kaart waar denk je dan aan? Juist ja, aan dat kaartje dat in sporten zoals veldvoetbal, hockey, handbal en rugby gebruikt wordt om een speler een waarschuwing te geven voor een overtreding. Nu wil de PvdA en D66 de gele kaart ook op straat gaan invoeren.

Ze hebben waarschijnlijk niet goed nagedacht over hoe de menselijke geest zaken associeert. De gele kaart staat voor sport en niets anders. Dus als je er eentje krijgt mag je eerst de scheidsrechter politieagent uitschelden om vervolgens 2 minuten niet te mogen fietsen, of desnoods moet je ff op een bankje dimmen en chillen. Life As A Game, weet je wel?

, , , ,

3 Responses to PvdA en D66 willen van overtreden een sport maken

 1. Radio De Kockstraat oktober 17, 2011 at 12:20 pm #

  Hahaha!
  “Heb jij al ´n gele kaart?”
  – “Nee.”
  “Ik wel. Sla jij ´m effe voor z´n bek dan …”
  En daarna gewoon op reset drukken …

  • Raaphorst oktober 17, 2011 at 12:28 pm #

   Ik ga wat joker-kaarten laten maken …

Trackbacks/Pingbacks

 1. Elders geblogd vandaag | Marco Raaphorst - oktober 18, 2011

  […] PvdA en D66 willen van overtreden een sport maken […]

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag