Meer dan 12.000 foto’s in de Hofstijl groep op Flickr!!!

hofstijl groep

Via onze Hofstijl groep op Flickr delen we inmiddels meer dan 12.000 foto’s met Hagenaars, Hagenezen en de rest van de wereld. Dat is te danken aan het feit dat we een echte community zijn waarvan velen elkaar ontmoeten tijdens een Haagse Bakkie bijeenkomst of wekelijks bij de Opuh Koffie.

Ik zeg het nog maar eens: meer dan 12.000 foto’s!

Na de expo in Studio Lissabon is het de hoogste tijd om maar weer eens te gaan exposeren. Laten we hoog inzetten: Fotomuseum Den Haag!

, , , , , , ,

One Response to Meer dan 12.000 foto’s in de Hofstijl groep op Flickr!!!

  1. Niek oktober 25, 2011 at 12:43 pm #

    Misschien zelfs valse bescheidenheid als je het hebt over zomaar 12000 foto’s want het zijn wel 12000 unieke momenten van de makers, die stuk voor stuk een reden waren om het toestel te trekken om een romantische, indrukwekkende, opvallende, grappige, spannende, historische etc. situatie vast te leggen. Het Fotomuseum Den Haag is een selectie waard.

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag