Occupy Radio van start op 27 oktober 2011

occupy radio

Thema uitzending: Occupy in Nederland: start OccupyRadio.NL
Donderdag 27 okt 2011 van 20 tot 22 uur…
We bouwen samen aan een nieuw radio-programma!!!

Deze uitzending is de opmaat van de op dinsdag 1 november 2011 beginnende Occupy Radio; een wekelijks radioprogramma dat de ontwikkelingen van Occupy op de voet volgt, maar ook een verbindingsfactor wil zijn tussen de verschillende lokale initiatieven in Nederland.

Voor meer info zie occupyradio.nl →

, , , , ,

6 Responses to Occupy Radio van start op 27 oktober 2011

 1. MobyDirk oktober 25, 2011 at 3:29 pm #

  Maandag was Occupy-radio overal in het nieuws omdat ze volgende week met een schip voor de kust van Scheveningen radio willen gaan maken. Toen ik dat las dacht ik gelijk aan een broodje-aap-verhaal en ik zie het ook niet gebeuren. In dit bericht en op de site van occupy-radio is daar verder ook niets over te lezen. Is het gewoon een internetstation? Ik ben benieuwd naar de bron van deze hoax.

 2. Marco Raaphorst oktober 25, 2011 at 10:16 pm #

  Ja, stond in Trouw. Maar het is een zeepbel denk ik 😀

 3. MobyDirk oktober 25, 2011 at 10:47 pm #

  Allleen in Trouwe gelezen? Een ANP-bericht is gisteren het hele web overgegaan! Ik kan er wel om lachen, mooie actie. En er zijn nog een paar duizend ouwe mannen die ‘nat’ dromen om actuele zeezender-radio te horen via hun transistor in de jongenskamer. Maar de werkelijkheid is vaak een stuk droger. Ik heb over de hoax nog een en ander geschreven en met twee interessante foto’s. Je weet het nooit.zeker. 😉

  http://members.chello.nl/d.vos35/

  Even scrollen.

  • Marco Raaphorst oktober 26, 2011 at 7:45 am #

   Oh ja, ANP. Met 1 klik zitten alle nieuwsmedia vol met hetzelfde spambericht 😀

 4. Niek oktober 27, 2011 at 9:52 am #

  Ze hebben het zelfs over een zendmast van 150 meter!?! Hebben we daar geen app voor? Zelfs RTVwest heeft een app die werkt. Oh nee apps hebben hun langste tijd al gehad volgens kenners en is de toekomst weggelegd voor de badge. Zie liveblog Den Haag telecom 2011.

  • Marco Raaphorst oktober 27, 2011 at 10:05 am #

   Ik zou het gewoon gaan podcasten. Heb contact met de betrokkenen. Ze gaan wat van min dingen waarschijnlijk ook uitzenden.

   Apps zijn uit, browser is in. Tja, logisch 😀

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag