Pathe Spuimarkt, oh nee!

Sta je daar bij dat Pathe Spuimarkt met je Pathe Unlimited kaart te wapperen voor dat scherm totdat het apparaat je pasje herkent. Om daarna nog een Pathe Unlimited bij de bestelling in te voeren, plus een gewoon kinderkaartje en een 3-D bril. Vervolgens nog ff betalen en dan… ja, je voelt ‘m al: gezeik. Na het in en uitsjorren van de pinpas schoot het scherm helemaal terug naar af. Grrr! We probeerden het opnieuw. Het hele gedoe van voren af en aan alleen dit maal met de pinpas van mijn vriendin. En ja hoor: gaat het weer mis!

Boos hebben we de roltrap naar de kassa genomen. 2 euro duurder moeten afrekenen omdat de kassasmurfen ook een grijpstuiver willen verdienen. Om daarna het mannetje bij de roltrap omhoog onze kaartjes te laten controleren. En of ‘ie ff in in onze tas mocht kijken. Hoeft natuurlijk niet maar we hadden haast, dus okay, doe dan maar. We hadden bij de HEMA wat spullen gekocht. Gaat het mannetje zeggen dat we die tas bij de kassasmurfen achter moeten laten tijdens de voorstelling. Met melk en brood kun je bommen maken waarmee je zaal 9 zo in een poep en een scheet weg kan blazen.

Vlak voordat de voorstelling begon kwam er nog een melding in beeld dat als we iets raars zouden aantreffen we een SMS-je moesten sturen naar de oppersmurf van de Pathe. Een melding die alleen in Pathe Spuimarkt op het scherm verschijnt. Zal door het type films komen, want daar komt toch een bepaald slag volk op af! Type ‘gulp open en popcorn naast je mond op de grond laten vallen’.

Na de voorstelling hebben we nog ff in de rij moeten staan om onze HEMA spullen weer mee te mogen nemen. Sinds de lagere school niet meer zo’n debiel gevoel gehad.

, , ,

5 Responses to Pathe Spuimarkt, oh nee!

 1. pieter oktober 30, 2011 at 12:20 am #

  Niet echt “samen naar de film, ja gezellig”. Ze mogen die slogan wel weer eens uit de mottenballen halen.

 2. M.A.D. Bello oktober 30, 2011 at 9:37 am #

  De sfeer bij Pathe Spuimarkt is inderdaad erg aan het achteruitgaan en gaa liever bij het gemoedelijke Buitenhof. Een rugtascontrolle heb ik nog nooit gehad en wist niet dat aan de kassa 2 euro duurder is.

 3. M.A.D. Bello oktober 30, 2011 at 9:40 am #

  Gezellig!!! Een Voorburger is donderdag mishandeld in de filmzaal van Pathé Spuimarkt in Den Haag, omdat hij aan het ‘pingen’ was. http://www.deweekkrant.nl/pages.php?page=1996610 een Voorburger in Den Haag, dat is vragen om problemen 🙂

  • Marco Raaphorst oktober 30, 2011 at 9:59 am #

   Ik vind het ergerlijk die lui die op hun mobiel zitten te staren. Laatst zaten 2 vrouwen een rij voor ons. De ene vond de film duidelijk niet goed en begon haar iPhone te vingeren. Onwijs irritant want het is me toch een lichtbron die energieslurper van het bedrijfje dat zichzelf zo graag op de borst slaat als zijde de beste en de naam Apple draagt.

 4. JoseDay oktober 30, 2011 at 10:34 am #

  Dan ga ik toch maar liever naar het Filmhuis!

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag