Piek van de Week

HOERA

De collectie van Versace bij H&M is in de verkoop gegaan. Den Haag was één van de geselecteerde steden waar dit gebeurde. De winkel ging om 8 uur open. Er stonden al honderden mensen.
Toen ik, spuit elf, om half 9 kwam aanfietsen, liepen er al erg veel mensen met erg veel Versacetassen in de stad. Opgelaten, blij. Voldaan. Ik was te laat. Binnen bleek de hysterie nog in volle gang. Verschillende rijen voor verschillende kleuren polsbandjes. Geduw, getrek om als eerste bij het laatste glitterjurkje te komen. Gillen, schreeuwen. Mijn goede vriend had een paars polsbandje voor de damesafdeling. Hij mocht van 9.00 uur tot 9.10 uur winkelen. Ook voor mij, de schat. De beste spullen waren al weg. Hij vocht zich een weg langs H&Mers en gillende dames. Ik kon alleen maar toekijken vanachter een dranghek.
Het H&M personeel fluisterde dat het hier in Den Haag drukker was dan in Amsterdam. Dat kwam mede doordat er heel veel Amsterdammers naar den Haag waren gekomen. In Amsterdam is altijd te druk is bij mode-happenings. En omdat Den Haag natuurlijk ongelooflijk in-fashion is. In Style. Hot! We doen weer mee.
Ik heb een armband en een mouwloos shirt vol met zilveren en gouden dingetjes. Voor in de kast.

, , , ,

Comments are closed.

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag