Aernout: ‘Niet leuk om te horen, maar ik moest het toch even zeggen …’

Maar mevrouw, als u goed kijkt … het is misschien niet leuk om te horen, maar ik moest het toch even zeggen. Zeg nou zelf …
Aernout ‘zit’ weer op zijn praatstoel als ik hem spreek bij Haringkar Rog op het Valkenbosplein. Sinds zijn vorige uit de kast succes over zijn geheime recept tegen haaruitval, wil hij wel eerst even zijn bovenste knoopje los doen. ‘Je gaat toch niet …’, zegt Geert … ‘Dat zou je wel willen hè? Nee dat is maar voor één vrouw weggelegd: … m’n moeder!’

Genoeg gekletst Aernout; wat is niet zo leuk om te horen?

, , , ,

One Response to Aernout: ‘Niet leuk om te horen, maar ik moest het toch even zeggen …’

  1. wannabe december 11, 2011 at 7:54 pm #

    Een dode hond mee slepen … hahaha .. vraag me af of dit een waar verhaal is 🙂

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag