Mag een nieuw Twitternaampje uitzoeken: Arnoud van Doorn, vice-fractievoorzitter van de PVV

Arnoud van DoornArnoud van Doorn, vice-fractievoorzitter en penningmeester van de PVV voor de Haagse Gemeenteraad, heeft gisteravond gedwongen moeten breken met zijn vriendjes van de PVV. Hoe en wat er precies gebeurd is, is op dit moment onduidelijk. De Telegraaf meldt dat ‘Het raadslid zou fouten hebben gemaakt in het beheer van het fractiebudget’. Dit twitterde Arnoud er zelf over:

Om alle cowboyverhalen maar meteen te ontzenuwen: geen fraude o.i.d., fr. financien tot op de cent op orde en keurig overgedragen.

De man houdt wel van twitteren. Zo twitterde hij twee dagen na het bloedbad dat door de gestoorde idioot Anders Behring Breivik in Noorwegen was aangericht dat :

Noorse PvdA Israël wil bombarderen

Hattie op een conspiracy site gelezen. Deze tweet verwijderde Arnoud kort daarna ook al zou het mogelijk als bewijs (geen rechter of advocaat houdt zijn hoofd strak bij deze grap, dat terzijde) kunnen dienen voor bedreigingen aan het adres van de PVV. Om er vervolgens via Twitter nog achteraan te melden:

Mijn twitterbericht was wellicht qua timing wat onhandig

Een typisch gevalletje kijk-eens-hoe-pappa-@arnoudpvv-verandert-in-@arnoudvdoorn. Had slechts 265 volgers. Lekker belangrijk.

Update: AD meldt dat bronnen in de partij stellen dat de penningmeester van de fractie ‘de rekening courant voor zichzelf heeft gebruikt’.

[CC BY-NC foto: Roel Wijnants]

, , , ,

Comments are closed.

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag