Voedselpakketten worden Kerstpakketten …

Vanochtend tijdens de Opûh Koffie in 7 O’clock maak ik kennis met Dirk en Dennis die samen met Edwin Gool wat te zeggen hebben over de (komende) feestdagen. Voedselpakketten en Kerstpakketten; daar ligt een hele wereld tussen. Een wereld die varieert van pure armoede met bijbehorende honger tot de verveeldheid van het zoveelste ongebruikte artikel in het voor velen vooral nutteloze Kerstpakket.

Kunnen wij daarin geen verandering brengen? Lever het bijvoorbeeld in bij de persoon die het nodig heeft en vooral ook na de feestdagen, doe wat met de ongebruikte artikelen. Afijn laat de heren maar aan het woord en je zult versteld staan van wat je vanuit de basis voor anderen kunt doen.

Meer informatie over het uitwisselen van Kerstpakketten en Voedselpakketten.

, , ,

One Response to Voedselpakketten worden Kerstpakketten …

  1. Niek december 22, 2011 at 12:14 pm #

    Voor de haastigen onder ons: Het interview met Edwin wordt echt interessant vanaf 8min.52sec. Daar vraagt Dennis of de manier van Edwin eigenlijk niet veel beter is dan al die pogingen van hogerhand …

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag