Koningsplein.info houdt ermee op

De website koningsplein info laat weten dat zij per 1 februari 2012 ophoudt te bestaan. Buurtbewoners kregen de volgende mail in hun inbox:

Beste Buurtgenoot,
 
We gaan ermee stoppen. Na vele jaren het wel en wee van het Koningsplein via de website te hebben gepubliceerd, hebben we besloten om niet verder te gaan. Het ontbreekt ons aan motivatie om nog langer te publiceren. Ondanks het dankbare feit dat een aantal mensen ons zeer regelmatig van nuttige en leuke informatie hebben voorzien, krijgen we te weinig input om de website langer in de lucht te houden. Per 1 februari a.s. zal de website niet meer toegankelijk zijn.
 
Wij danken jullie allen voor de getoonde interesse!
 
Met vriendelijke groet,

Www.koningsplein.info

4 Responses to Koningsplein.info houdt ermee op

 1. Raaphorst januari 6, 2012 at 11:19 pm #

  Jammer toch!

  Wellicht dat sommige content de moeite is om op Hofstijl te hosten. Bij deze doe ik dat aanbod. Zal ze ook een mailtje sturen.

  • Interniek januari 7, 2012 at 10:16 am #

   Lijkt mij wel. Had mij net aangemeld met een bericht uit de buurt zoals van Borrel met de buren van de DCR. Er is volgens mij voldoende aanbod als je het maar wilt zien en de tijd hebt en ervoor neemt er iets van te maken. Het standbeeld op het plein en andere kunstsuitingen, de bedrijvigheid als horeca en vooral het verzamelde nieuws van alle websites uit de omgeving. Dat moet een prima wisselwerking geven voor alle betrokkenen, zowel commercieel als sociaal. Die webmasters moeten gewoon meer uitwisselen met elkaar. Dat doen wij toch ook? Interniek schrijft hier nieuws dat ik van Koningsplein.info ontvang op Hofstijl.nl onder de vlag van Hagazine.nl. Als het een beetje meezit lezen de bezoekers van De Klap, St. Joris en klanten van de andere bedrijven op en rond het Koningsplein deze informatie ook. Dat genereert nieuwe informatie, let maar op. Zullen er geen buurtbewoners zijn met een foto account op Flickr.com?

   • Raaphorst januari 7, 2012 at 8:02 pm #

    Heb mailtje gisteravond verstuurd. Ik wacht af.

 2. Interniek maart 4, 2012 at 12:55 pm #

  “De website van het Koningsplein e.o. mag niet verloren gaan!”
  Tot deze slotsom zijn enkele buurtbewoners gekomen. Na goed overleg met de huidige webmaster hebben we de website kunnen overnemen. Uiteraard willen we bij deze de “oude” webmaster bedanken voor het neerzetten van een heldere, degelijke website. Het belangrijkste medium voor de communicatie naar de wijkbewoners om ze over van alles te informeren blijft dus behouden. Wil je dus iets melden, delen of vragen, stuur een e-mail naar redactie@koningsplein.nl

  Aldus het bericht dat ik vandaag binnenkrijg.
  Succes gewenst met het voortbestaan.

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag