Piek van de week

Gelukkig, nieuwjaar. Vanaf eind november, als de Sint aankomt, tot begin januari, als mijn vriend jarig is, is het onrustig in mijn omgeving en in mijn hoofd. In die periode zijn er hier in huis ook nog wat verjaardagen, vakanties en ander feestelijk vertier dat veel aandacht eist.
Nu is dat bijna voorbij. Ik ben weer gewoon aan het werk en maandag gaan de kindjes weer naar school. Heerlijk! De rust van werken.
Voor mijn werk en voor mijn plezier ga ik deze stad nog wel eens uit. Sterker: ik ga de Randstad nog wel eens uit. Amsterdam, Rotterdam, polders en bossen: ik kom er graag. Ik neem afwisselend trein en auto. Een voornemen voor dit jaar is dat ik vaker de trein neem.
Een prettig aspect van weggaan is thuiskomen. En sinds een hele tijd is Den Haag mijn thuis. Ik kom graag thuis.

, , ,

Comments are closed.

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag