Cafébezoekers jagen overvaller weg

Zo kan het dus ook als iemand op het achterlijke idee komt om je toko te overvallen: rustig blijven en gewoon nog ff een biertje aan de bar bestellen terwijl die overvaller met zijn pistooltje staat te waaien, vervolgens hem het café uit tieften om de sukkel vervolgens buiten op straat te overmeesteren en netjes aan de politie af te leveren.

Helaas zal de kit zo’n mongool weer terug bij zijn moedertje afleveren bij gebrek aan bewijs en zielepoterij. #fail

Anyway, chapeau Rotterdam! En proost!

, , , ,

One Response to Cafébezoekers jagen overvaller weg

  1. Maup januari 16, 2012 at 7:53 pm #

    Mooie welhaast boeddhistische werkelijkheid. De juiste instelling. Ik denk weldegelijk dat vanwege de sfeer en de instelling van de stamgasten deze flapdrol met een pipa afdruipt. De macht van interpretatie, of juist niet eigenlijk. Gewoon niet serieus nemen en weglachen. Werkt!

    (soms, “resultaten behaald in het verleden zijn geen garantie voor de toekomst”)

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag