Piek van de week

Het is misschien moeilijk te geloven maar zowel de foto hierboven als de foto hieronder zijn in Den Haag gemaakt. De “onderwater”- foto is grotendeels in de Waterthor geschoten en de man op de andere foto rent in het Zuiderpark. Mochten jullie aan mijn oprechtheid twijfelen dan kunnen jullie een van de oprichters van Hofstijl om bevestiging vragen: het is de zeer gewaardeerde Maurits Burgers die daar vervaarlijk over de rand van zijn bootje kijkt om de kleuren te controleren. De foto’s zijn natuurlijk samengesteld in photoshop maar dit is ook voor mij een niveau te hoog. Het is gedaan door MAGIC GROUP (www.magicgroup.nl). En dat brengt me weer bij een actueler onderwerp: mijn eerste eigen fotoboek. De foto’s daarvoor worden ook nabewerkt door Magic. Er is echter geen sprake van montage en ander bedrog: Magic zorgt ervoor dat alle kleuren straks in druk en print ook mooi blijven. En dat slordigheden van mij (onderbelichting, verkeerde witbalans) geen fouten worden. De voorschrijving voor mijn boek is begonnen en ik hoop dat jullie het allemaal bestellen. http://www.dejongehond.nl/NL/shop/0/0/1/15950.

, , , , ,

2 Responses to Piek van de week

  1. Maup januari 20, 2012 at 7:43 pm #

    Zwembad de Waterthor, ik weet het nog goed. Die haai vond ik best eng.

  2. Niek januari 24, 2012 at 3:31 pm #

    @Piek Leuk stuk trouwens over jouw boek in het AD. Die Hofstijlers doen het goed kwa boeken zal ik maar zeggen.

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag