Piek van de week


Deze week moest mijn zoontje ‘op’ voor zijn C. Hij en alle anderen hebben het gehaald. Op dit soort momenten denk ik terug aan mijn eigen zwemles. Ik groeide op in de buurt van Tilburg en had zwemles van een ‘vrouw’ die we juffrouw Bananenkin noemden. Daar was niets liefkozends aan. Ze was groot en gemeen, gebruikte de haak meer dan nodig en ze had écht een bananen-kin. Later hoorde ik dat alle kinderen in Tilburg haar zo noemden.
Ik heb mijn C-diploma nooit behaald.

, , , ,

2 Responses to Piek van de week

  1. judith januari 27, 2012 at 11:08 am #

    Zo herkenbaar. Wat ik mij vooral herinner van zwemles is dat ik het altijd koud had! Is aan deze kinders ook te zien..brrr…

  2. karin r. januari 29, 2012 at 9:05 pm #

    heb trauma’s opgelopen van zwemles. …

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag