It giet nog niet oan maar je kunt wel hand schudden van Rutte

hofvijver-ijs

Ter voorkoming van inbraak diefstal zijn medewerkers van het Mauritshuis in Den Haag bezig om een brede sleuf ijsvrij te maken. Normaal gebeurt dit ook langs de gebouwen van het Binnenhof uit veiligheidsoverwegingen maar ze waren dit jaar met hun gedachten vast ergens anders. Zo kun je nu via het ijs de hand schudden met Rutte.

Onder het water zitten sensoren, maar die werken alleen als je via het water iets onderneemt. Via het ijs iets proberen is eenvoudig, kwestie van een stukje schaatsen en je kijkt zo bij de abtenaar op z’n bureau. Tegelijkertijd kan die ambtenaar vanachter zijn bureau de ijzers onderbinden, het raam openen en een rondje hofvijver doen.

, , , , , ,

One Response to It giet nog niet oan maar je kunt wel hand schudden van Rutte

  1. Matthijs februari 8, 2012 at 8:40 am #

    Mag ik toch hopen dat het binnenhof geen onderwaterperspolitie in dienst heeft!

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag