De 10e editie van Pecha Kucha Den Haag!

PK10_DEF_poster-1

Locatie: foyer van Theater aan het Spui

Op woensdag 15 februari vindt de tiende editie van Pecha Kucha Den Haag plaats in de foyer van Theater aan het Spui. Voor deze tiende editie heeft de organisatie weer haar uiterste best gedaan om een stevig programma neer te zetten.

Hiervoor vroegen zij: Anneloes van Gaalen, Job de Wit, Tjeerd Posthuma, Lauren Hillebrandt, Olof van Winden, Edwin Deen, Peter Zwaan, Dennis Ebeli, Rogier Chang, Iris Uffen & Gudrun Seijsener, Maaike Fransen, de mannen van Natwerk en Opslaan Als.

En vooraf: de Meisjes van Spijs

Voorafgaand aan het programma kun je, zoals dat ook bij de voorgaande edities kon, vanaf 19.00 uur genieten van een fijn menu bereid door De Meisjes van Spijs.

Op het menu staan o.a.:
Italiaanse tomatensoep
Hotdogs van de Meisjes
Couscoussalade
Quiches
Appeltaartjes en boterkoek!

Reserveer van te voren!

Voorgaande edities van Pecha Kuch verkochten voor aanvang uit. Wil je echt zeker zijn van toegang, reserveer dan je kaartje via de website om teleurstelling te voorkomen! Het is uitverkocht! Wellicht dat er na 20:00 uur nog kaarten vrijkomen van personen die hem niet op tijd afhalen.

Alle info op een rij

Pecha Kucha Night #10
Woensdag 15 Februari 2012
Eten staat klaar om 19:00
Eerste spreker start om 20:50 (Deur zaal open om 20:30)
Entrée: €7,- , Studenten: €4,50

Reserveren: www.pechakuchadenhaag.nl/reserveren Het is uitverkocht! Wellicht dat er na 20:00 uur nog kaarten vrijkomen van personen die hem niet op tijd afhalen.

Locatie: Theater aan het Spui, Spui 187, Den Haag

, , ,

Comments are closed.

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag