Geen verse bloemen en planten meer voor ambtenaren

bloemen

Vanwege Valentijn deelde medewerkers van Deliflor aan alle vrouwen die bij de Tweede Kamer werken bloemen uit. Dit gebaar was tevens een protest tegen de maatregel om verse bloemen uit de ministeries te weren en over te gaan op kunstbloemen van onze grote handelspartner China.

Zouden ze op borrels ook gaan bezuinigen en voortaan limonade schenken? Uit een liter limonadesiroop (€1.29) haal je heel wat glazen limonade.

bloemen

, , , ,

3 Responses to Geen verse bloemen en planten meer voor ambtenaren

 1. Jet februari 14, 2012 at 6:17 pm #

  Kunstbloemen passen wel bij de geblondeerde kunstkop (Geertje Wilders).

 2. Hitoshi Nakayama februari 14, 2012 at 6:37 pm #

  bij nakayama moeten zij bestellen m, dus nette nakayamawww!

 3. Roel Wijnants februari 14, 2012 at 7:02 pm #

  Kreeg een nagezonden mail dat de vandaag jarige Rutte ook een bos bloemen kreeg . dat moment heb ik net gemist ,ik was weer verder gegaan. Er gaat niets boven de geur van verse bloemen die je kamer vult , maar de Kamerleden gaan liever over op plastic of zijde. die muffe geur zijn ze gewent:-)) Zouden ze op Prinsjesdag ook over gaan op dat Chinese spul???? Ik zie de familie al staan op het balkon
  met een zooitje plastic.

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag