Wat mottu we met die Geblondeerde Goochemerd?

Wilders
Prachtige foto van Roel een beter onderwerp waardig. Normaal maak ik mij niet zo druk om dit mensch, maar nu maakt hij het wel van eieren. Heel Midden en Oost Europa op zijn achterste benen vanwege het MOE meldpunt. Ik heb daar eens gekeken, maar het is weer een typisch staaltje van onze Goochemerd (= bargoens voor Bijdehandje): Zeggen dat je een meldpunt hebt en dat er heel veel reacties op zijn, maar er valt helemaal niets op te lezen! Het gaat dus over niets, want u en ik kunnen al die zogenaamde klachten niet nalezen of anderszins verifieren. Gaugum roept maar wat..

Eerst zeuren over hare Majesteit’s hoofddoekje en nu dit weer. En de media? Die dansen allemaal mee. Berichten uit volle borst over niets, niemendal, niks.

Geef mij dan maar de Polen die ons via hun Ambassade netjes bedanken voor de tegengestelde reacties:

Ambassade-van-Polen-2012-02-14-17-49-15

De Ambassade van de Republiek Polen in Den Haag wil hartelijk dankzeggen
voor alle blijken van steun voor onze verontwaardiging over het laakbaar initiatief van de PVV om een internetlink te openen, waarop wordt aangemoedigd om klachten te uiten over burgers uit Midden- en Oost-Europa

Overigens geblondeerd? Eigenlijk is onze Goochemerd net zo grès as ik. Goed vastgelegd Roel! Ook dat kenmerk van hem is dus verhulling van de werkelijkheid.

Geef mij dan maar Koot en Bie die de zaken die de hij beweert aan de orde te stellen, met humor aan de orde plachten te stellen. Humor? Daar heeft ie nog nooit van gehoord? Met hem kan je geeneens lachen. Als ie zelf lacht trekt hij pijnlijk zijn lippen een beetje op. Alsof hij kiespijn heeft. Laten we de man gewoon negeren. Niet meer op reageren. Ik zwijg verder over hem. Mooie foto Roel! Enne leuk dat hij zo te zien voor zijn veiligheid van gastarbeiders afhankelijk is…. of moet ik zeggen importwerkers. Ik weet het niet meer. Ik zwijg wel weer.

Update:
Dat zwijgen zat mij helemaal niet lekker, vandaar dat ik in een balorige bui de url meldpuntwilders.nl heb gereserveerd en daaromheen een kleine site heb gebouwd. Vervolgens na overleg met de redactie van Hofstijl een en ander hier heb geincorporeerd (zie Meldpunt Wilders Is Open! en vervolgens deze post ook maar in de categorie heb geperst.

Laatst bewerkt door HappyHotelier op maart 5, 2012 om 9:34 pm

, , , ,

11 Responses to Wat mottu we met die Geblondeerde Goochemerd?

 1. Jet februari 14, 2012 at 6:15 pm #

  Is er al een meldpunt lastige geblondeerde kwijleballen?
  Ik geef geen Pool aan, zit ik straks zonder wodka en een half gerepareerd dak.

 2. pieter februari 14, 2012 at 6:25 pm #

  iemand anoniem aangeven omdat je hem of haar niet mag omdat die misschien iets doet waar jij mogelijk last van hebt…? waar doet me dat nou aan denken?

 3. HappyHotelier februari 14, 2012 at 8:43 pm #

  Overigens ook weer van eieren die brief van die 10 ambassadeurs in rood op de voorpagina van de NRC. Geven ze Goochemerd nog gelijk ook want hij krijgt aandacht. Bah.

 4. HappyHotelier februari 14, 2012 at 8:49 pm #

  @Jet
  Er zijn er verschillend hier is er alvast 1: http://meldpuntpvv.nl/de-klachten/

 5. HappyHotelier februari 14, 2012 at 9:23 pm #

  Enne hadden jullie het meldpunt Belgen al gezien? http://meldpuntbelgen.nl/

 6. Raasveldt februari 14, 2012 at 10:24 pm #

  Wilders is van de houding: ‘ kan me niet schelen hoe ze over me lullen, als mijn naam maar genoemd wordt’ en verdomd, het lukt hem steeds weer om gigantisch de aandacht te trekken. Voor- en tegenstanders van hem zullen moeten erkennen dat hij een meester op dat gebied is. Na zijn politieke ‘loopbaan’ kan hij zo de reclamewereld in.

 7. Maurits februari 15, 2012 at 9:51 am #

  Ik vind het behoorlijk gadver, maar de verontwaardiging is wel een beetje selectief.
  De SP heeft al sinds 2005 een meldpunt over concurrentie van Polen en andere Oost Europeanen:
  http://www.sp.nl/enquetes/concurrentievervalsing/

 8. pieter februari 15, 2012 at 10:57 am #

  Maurits: de SP is geen gedoogpartner van de huidige regering dat maakt wel enig verschil. In feite gedoogt Wilders Rutte en niet andersom.

  • Maup februari 15, 2012 at 11:10 am #

   Dat neemt niet weg dat het nogal hypocriet is van Roemer om van Rutte te eisen om afstand te nemen van het het meldpunt van de PVV. Boter – hoofd – etc…

   • HappyHotelier februari 15, 2012 at 11:55 am #

    Helemaal eens. Ook afstand nemen is ongewenste aandacht schenken aan nix…

 9. Willem februari 15, 2012 at 12:58 pm #

  Zou wel eens willen weten wat de vrouw van Wilders van dat meldpunt van de PVV vindt.

  Zij komt toch uit Hongarije?

  Ligt dat ook niet in Oost-Europa?

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag