Piek van de week

effepieken

Deze Piek van de week is een kiek van week. Ik heb het er al eens eerder over gehad: de website www.hebbediekiek.nl. Fotografen op de foto door andere fotografen terwijl ze aan het werk zijn. Een geweldig initiatief van 6 Haagse binnenhof fotografen. Op dit moment zelfs veel in het nieuws omdat ze een prijs hebben ingevoerd: de Zilveren Kiek.

Gisteren werd ik geïnterviewd voor mijn fotoboek dat in April zal verschijnen (SECONDS OUT – Faces of Boxing: www.dejongehond.nl/NL/shop/0/0/1/15950).

Ik moest op de foto. Niet mijn hobby. Bas de Meijer en zijn stagiaire richtten beide hun camera op me en ik kon het niet na laten terug te schieten.

Misschien moet ik de Zilveren Piek gaan toekennen. De kiek die ik het beste vind? Of de beste kiek van Piek? Een kiek met Piek erop? Of een kiek door Piek gemaakt? Of gewoon een kiek van een zilveren piek.

effekieken

, , , ,

2 Responses to Piek van de week

  1. karin r. februari 17, 2012 at 2:58 pm #

    ben ooit met bas in nijmegen op stap geweest. nog nooit zo’n hilarische middag gehad. hij rolde over straten heen om foto’s te maken. maakte hem niets uit. heb ook nog de herinnering dat ie heel snel z’n appeltaart opat trouwens … 😉

  2. Bas februari 18, 2012 at 1:07 am #

    Hmmm, twijfel wel of ik het als compliment moet opvatten Karin 🙂 Maar herinner me een erg gezellige dag, dat zeker.

    Een zilveren piek hebben we met kerst 😉 Nu heb ik ook een hebbediepiek dus. Heb er nog wel meer trouwens, tijdens een lezing bij de Zilveren (heb je het weer) Camera dit jaar bijvoorbeeld.

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag