Interactieve kijkdozen

Wethouder Marjolein de Jong opent Twiet.nu in de Prinsestraat.

Met beleid opent wethouder Marjolein de Jong Twiet.nu in de Prinsestraat.

Die meiden van de Prinsestraat toch! Altijd met aparte ideeën, waarvoor ze al eens rijkelijk zijn beloond.

Dit keer waren het Monique Pouw, Mariella Sprado en Roos van Osnabrugge, die out-of-the-box denkend een in-the-box concept hebben bedacht: een etalage met kijkdozen, gelardeerd met iets wat wel wat weg heeft van een kruiswoordraadsel.

Dat raadsel kan echter worden opgelost door met een smartphone deze zogenaamde QR-code te scannen. Dan komt de informatie en website van de inhoud van deze box tevoorschijn. Hier wordt het nog eens allemaal uitgelegd.

Een etalage met etalages: boxjes met QR-code in de Prinsestraat.

Een etalage met etalages: boxjes met QR-code in de Prinsestraat.

En als de opening van de geheel wordt gelardeerd met een hapje en een drankje dan is publiek gegarandeerd. Ook wethouder Marjolein de Jong met de Binnenstad in haar portefeuille liet zich die kans niet voorbij gaan.

Voor haar was de taak weggelegd om de etalage te onthullen. Hiertoe moest zij op een smal, wankel bankje kletteren, waarbij de meiden met hun gewicht moesten zien te voorkomen dat de positie van de wethouder niet in gevaar kwam.

Mariëlle, Roos en Monique in ’t zonnetje.

Mariëlle Sprado, Roos Roos van Osnabrugge en Monique Monique Pouw tonen zich verguld met de geschenken.

Comments are closed.

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag