Eurojust dat ‘voor een deel werkt’ viert 10e verjaardag in Den Haag

Nu zijn wij felle tegenstanders van Eurojust in het algemeen en dat het in Den Haag moet zitten in het bijzonder. Maar toen wethouder Marjolein de Jong een oude Naziwet van stal haalde een nieuwe bestemming voor Eurojust mee te rechtvaardigen, ja toen werden we boos!

(NOS item)

Dat uh, uh, uh Eurojust blijkt dus voor uh, uh, uh, uh een deel *volle broek poept* uh, uh, uh, uh, uh te werken! Voor een deel? Daar heb je dus geen grote villa voor nodig. Gewoon ergens in een buitenwijkje. Laten we zeggen Zoetermeer. Is dat probleem ook weer opgelost.

Maar goeds vandaag bestaan ze 10 jaar. Tijd voor een feestje met goedkope Poolse worsten en Griekse Ouzo. Omdat het crisis is.

, , , , ,

Comments are closed.

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag