Piek van de week

Min of meer noodgedwongen duik ik in mijn archief. Ziek. Zwak. Misselijk. Ik moet snel beter zijn: ik heb een klus. Ik neem mijn rust waar het kan en jullie krijgen de kippen van het Zuiderpark. Iemand wees me erop dat ik vaker vogels gebruik als symbool voor mijn toestand. Deze keer heb ik een willekeurige map foto’s uit 2004 open getrokken en de eerste die ik aardig vond, gekozen.
Alhoewel… nu ik beter kijk… misschien zegt de uitdrukking van die ene kip wel iets over hoe ik me voel… of hoe al die kippen kijken en wachten en iets van me lijken te willen…
Misschien is het wel veel dieper dan dat het op het eerste gezicht lijkt.
Nee. Het is wat het is. Niets meer.

Help Piek haar fotoboek financieren: voordekunst.nl/seconds-out-faces-of-boxing (redactie)

, , ,

Comments are closed.

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag