Wat doen die kinderen daar?

En dan voel je jezelf opeens in de etalage zitten tijdens de jongste Opûh Koffie. Tientallen schoolkinderen lopen voorbij, stoppen en trekken hun mobieltje. Wie spot wie nu? Maar wat is er werkelijk aan de hand?

Wachten tot hun docent een kopje koffie binnen op had en niet een keer maar een paar keer. Wij Maup, Elvin en Niek waren blij dat ze buiten bleven, maar Roel sprak er schande van. Nou ja, schande … Wij hadden allemaal lol. En iedereen beleefde het op een andere manier.

, , , ,

3 Responses to Wat doen die kinderen daar?

  1. Sytske maart 15, 2012 at 12:36 pm #

    Mwoahhahahaha!

  2. Janneke van Haasteren maart 15, 2012 at 1:18 pm #

    wees maar blij dat “de meester” niet trakteerde :-))))

  3. Maup maart 15, 2012 at 4:35 pm #

    ‘Ik moet opgenomen worden … ik slik niet alles’ ;-D

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag