Piek van de week

boks

Onder hoge deadline-druk probeer ik ook nog te functioneren als moeder en gezellig mens. Dat lukt niet altijd. Ik ben goed in deadlines. Maar ik kan er helemaal niet tegen als zaken buiten mijn controle liggen. Wachten op anderen is niet mijn sterkste kant. En dat is precies wat ik vandaag moet doen. Hoewel ik me niet goed kan concentreren op deze piek van de week, is het ook een welkome afleiding. Ik pak geen archieffoto. Maar ik ga ook niet op pad met een origineel idee. Ik wilde een foto van mijn bureau maken maar dat is echt te privé. Wat een zooi, wat een rommel. En omdat ik niet wil opruimen, maak ik wat anders. Boks!

, , , , , ,

2 Responses to Piek van de week

  1. Marieke Vos maart 16, 2012 at 12:29 pm #

    Power grrrrrrl. Leuk!

  2. Niek maart 18, 2012 at 5:32 pm #

    Hè wat jammer, dacht ik toch echt dat ik iemand had gespot die altijd op tijd met haar product tevoorschijn komt, iemand die boven de massa uitstijgt LOL. Maar deze is er toch weer? Hartstikke goed met een treffend icoon BOKS, klaar, op de plaats rust!

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag