Vol is vol

atrium-vol-w680

Gistermiddag in het Atrium in Den Haag werd Het Onderwijsfestival voor ouders en kinderen georganiseerd. De prestaties van kinderen worden beter als ouders hen begeleiden en daarbij samenwerken met school.

Op een bepaald moment werd de toegang van alle kanten afgesloten, men mocht alleen nog maar naar buiten. De belangstelling voor het evenement was zo groot dat vanuit het oogpunt van veiligheid overgegaan moest worden tot deze maatregel. Buiten stonden minstens hetzelfde aantal mensen te wachten om naar binnen te gaan. Het optreden van Ali B was mede de oorzaak van de grote toestroom van publiek.

, , ,

2 Responses to Vol is vol

  1. Roel Wijnants maart 18, 2012 at 3:31 pm #

    Ali de veroorzaker van de grote toeloop
    Zwaaien zwaaien zwaaien!!!

  2. karin r. maart 18, 2012 at 9:26 pm #

    dus de ouders met kids gingen voor ali? 😉

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag