Meldpunt Wilders Blij met vertrek Hero Brinkman

Hero_Brinkman

Op de eerste dag van de lente 2012 is Hero Brinkman per direct uit de Tweede Kamer fractie van de PVV gestapt.

Natuurlijk hebben ook wij ertoe bijgedragen dat Hero Brinkman is gaan nadenken over de malligheid van de wijze waarop de PVV is georganiseerd als eenmansbedrijf van de heer W. en ook de malligheid dat het MOE-meldpunt is opgezet zoals het is opgezet door de PVV.

Ik kijk zelden televisie, maar heb afgelopen avond wel even gniffelend zitten zappen en deze info van diverse kanten belicht tot mij genomen.De druppel die de emmer voor Hero Brinkman deed overlopen was dat heer W. bij de rondvraag tijdens het fractieberaad gisteren voorstelde om de in een uitgelekte e-mail van Hero Brinkman aangekaarte bezwaren tegen onder andere het MOE-meldpunt maar niet te bespreken, maar aan te houden tot na het Catshuis overleg. “Tegenover mij zaten allerlei fractieleden instemmend te knikken en voor mij was het toen duidelijk dat dit voorbesproken was”, zei hij bij Pauw en Witteman.

In een ander programma noemde een voormalig Kamervoorzitter de PVV nu een vleugellamme gedoogpartij en de oppositie had het over driewielers met extra steunwielen c.q. een Kabinet gebaseerd op een meerderheid als een fiets met driedubbel slecht geplakte banden.

De premier is geadviseerd vandaag maar niet naar het Catshuis, maar een deurtje verder, naar het Huis Ten Bosch te fietsen om zijn ontslag in te dienen.

Geen pretlichtjes in de ogen van heer W. toen hij het vertrek voor de camera’s moest bevestigen. Eerder wat wallen onder de geschminkte ogen.

Toch weer verbazingwekkend dat de kleuterpartij het weer heeft bestaan de Kamer en de Regering, en vergeet ook niet de media die we met zijn allen betalen, een dag lang van belangrijker zaken af te houden.

Foto CC Piet Plaat

, ,

Comments are closed.

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag