Lifestyle | DIY

Voor deze DIY heb je weinig nodig, je kunt de tak verven, maar spuiten is makkelijker. Persoonlijk lijkt het me ook leuk in de keuken, met keukengerei of pannen er aan. Wit is rustig, maar in een felle (of zelfs fluor?) kleur is het een echte eyecatcher! Ook leuk voor in de tuin om bijvoorbeeld lampionnen (in de zomer) of vetbollen (in de winter) aan te hangen.

Wat ik zelf het leukste vind aan DIY’s, is dat je overal je eigen twist aan kunt geven. Laat je dus inspireren en durf er je eigen draai aan te geven. Ook is het leuk om mogelijk materiaal te gebruiken wat ik al heb staan. Upcycling is namelijk het nieuwe recycling!

foto: Photobucket, ive-c

, , ,

2 Responses to Lifestyle | DIY

  1. Shelly maart 23, 2012 at 9:23 pm #

    leuk, maar liever ongeverfd, lakken kan dat ook.
    Meer voor de keuken denk ik.

  2. Maurits Burgers maart 23, 2012 at 9:50 pm #

    Upcycling in plaats van recycling klinkt goed.
    Goed uitgangspunt en begrip.

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag