Soul of Motown, Part IV

De enige, echte Soulshow in Nederland is nu al weer toe aan het vierde programma. Een avondje swingen waarbij stilzitten onmogelijk blijft. De Soul uit de jaren ’60, ’70 en ’80 in de meest authentieke sound is op donderdag 5 april te horen in het Lucent Danstheater in Den Haag.

Als luisteraar en liefhebber van soul gaat het publiek terug in de tijd, terug naar de gouden jaren van Motown Records, waarin dit beroemde muziekbedrijf de ene na de andere hit produceerde.

klik voor vergroting

Motown, begin 1959 in Detroit opgericht door Berry Gordy, gaf een heel eigen sound aan R&B, pop, en soulmuziek en werd wereldwijd een begrip. The Jackson Five, Supremes, Marvin Gaye, The Temptations, Martha Reeves and the Vandellas. Motown draagt een tijdloos karakter en is ook nu niet meer weg te denken uit onze hedendaagse muziekbeleving.

 Meer informatie en kaarten

,

Comments are closed.

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag