Tweede Kamer tegen Meldpunt – Wilders Niet Blij

Het doet mij deugd. Een duidelijke meerderheid van de Tweede Kamer heeft zich uitgesproken tegen het MOE meldpunt van de PVV. Wilders was niet blij.

En er was meer:

  • Een Pools satirisch televisieprogramma riep zijn kijkers op om het MOE-meldpunt van de PVV massaal te bezoeken en dat ging al plat tijdens de uitzending.
  • De jongeman die in 2009 een in mijn ogen niet zo frisse “Wilders” pop in een boom hing als “kunst”, werd van de week in hoger beroep vrijgesproken van bedreiging van heer W.

Zo zie je maar weer dat de maatschappij ernstig vergrooft. Waar W. grof van de vrijheid van meningsuiting gebruik mag maken, mogen anderen dat kennelijk ook. Hiermede ben ik overigens niet zo blij.

Naschrift:
Hilarisch: Pechthold wil na de stemming een verklaring van de Regering hoe ze deze kamerbreed gedragen motie in het buitenland gaat uitdragen. En wordt door de kamer voorzitter het woord gegeven als “De heer Brinkman, pardon de heer Pechthold”…zie de video op de site van de Tweede Kamer kort na de stemverklaring van Van der Staaij.

, , , ,

Comments are closed.

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag