Life I Live Festival 2012 maakt programma bekend

LILF 2012Vandaag is de complete lijst met laatste namen voor de komende editie van het gratis toegankelijke LIFE I LIVE Festival bevestigd. Verdeeld over zeven buitenpodia zullen de volgende artiesten en initiatieven van zich laten horen op 29 april 2012:

Absynthe Minded (BE), Blues on The Run sessie, Bombay Show Pig, Boo Boo Davis (USA), Bruut!, Deelder Draait Door!, Doeshka, Extince, Geike (BE), GEM, Jaimi Faulkner (AUS), Jam de la Creme meets Kytopia, Morning Parade (UK), New Cool Collective, Ralph de Jongh & Crazy Hearts, School is Cool (BE), Small Time Crooks, The Cubical (UK), The Kik, Tom van Zaal Quintet, VanDerBuyst en W00T.

Hofstijl zal net als vorig jaar verslag doen live vanaf het festival, maar verwacht ook zeker voor die tijd nog hier en daar wat speciale aandacht en nieuws van ons!

Aanvang: 19.00 – 01.00 uur (outdoor) / horeca tot circa 02.30 uur
Entree: GRATIS | Meer info: www.lifeilive.nl / www.facebook.com/LifeILive

, , , , ,

Comments are closed.

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag