Zara Home opent deuren in Den Haag

zarahome-w680

Vandaag is Zara Home geopend op het Haagse Noordeinde. Na Amsterdam is Den Haag de tweede stad in Nederland waar Zara Home haar deuren opent.

In de winkel kun je terecht voor o.a. de multiflower beddengoed collectie en de nieuwe voorjaarscollectie met lantaarns, vazen, gordijnen, plaids en kaarsen. Dat Zara Home zich in deze chique winkelstraat vestigt laat zien dat ze een ander publiek willen aanspreken dan met de kledingwinkels. De prijzen liggen dan ook iets hoger, voor een tweepersoonsdekbedovertrek betaal je al snel €69,-

,

One Response to Zara Home opent deuren in Den Haag

  1. marjolein augustus 8, 2012 at 11:31 am #

    Een leuke winkel met weinig klantgerichtheid. Tijdens de Sale worden geen artikelen ingepakt. Voor artikelen die in de Sale zijn alle begrip. Om dit ook toe te passen voor artikelen met gewone prijs verbaast mij. Ik was de enige klant op het moment van aankoop en heb ter plekke de aankopen zelf ingepakt.
    In Amsterdam heb ik gevraagd of ze mij kunnen bellen als een bepaald artikel weer binnen was. De boodschap in Amsterdam is dat ze daar niet aan kunnen beginnen.

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag