AD beweert onterecht dat bangalijst reden van zelfmoord was

Het AD kopt eerst Meisje uit Pijnacker pleegt zelfmoord ‘om bangalijst’ om er vervolgens 6 uur later ‘Bangalijst reden voor zelfmoord? Bullshit!’ van te maken. #fail

Sta je op een bangalijst dan zul je aangifte moeten doen van smaad. Dat kan bij de politie en kan hopelijk ook via school. Hoewel ik genoeg scholen ken die niets van sociale media moeten hebben en alle ruzies op Hyves en Twitter gewoon in de wind slaan. Die leerlingen zitten wel bij hun in de klas. Een probleem dat groter lijkt te worden. Met name door gebrek aan kennis en weerstand op het gebied van sociale media bij docenten en bij ouders. Wedden dat we dat binnenkort sociale verwaarlozing gaan noemen?

, , , , , , , ,

Comments are closed.

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag