Ooievaarstegeltje ontdekt …

Raheela en Hans Peter van Citymondial.nl wisten niet wat zij zagen dat er een kleurrijk ooievaarstegeltje op hun gevel zat. Zij kwamen daar pas achter toen Roel en ik van Opuh Koffie er naartoe liepen en hen er opmerkzaam op maakten. Hoe wij dat wisten? Van Roel natuurlijk. Hij komt gelijk met een idee voor de Ooievaart om op elke boot een tegeltje te plaatsen. Maar we weten toch niet hoe aan die ooievaarstegeltjes te komen? Of zou hij meer weten?

In ieder geval weer een leuk item voor Frans Schmit voor zijn volgende uitgave van de Haagsche Ooievaar.

, , , , ,

8 Responses to Ooievaarstegeltje ontdekt …

 1. Roel Wijnants april 6, 2012 at 12:31 am #

  Niks duur logo wat een ton heeft gekost gewoon een kunstige ooievaar waar je blij van wordt
  Elke aangesloten winkelier te herkennen aan de Ooievaar aan de muur. Dan weet je die heeft hagt foah duh haag

 2. Niek april 6, 2012 at 12:35 am #

  Gènâgh idee Roel!

 3. Janneke van Haasteren april 6, 2012 at 1:11 am #

  Roel weet alles over Den Haag en de ooievaars !

 4. Akbar Simonse april 6, 2012 at 7:31 am #

  Tegeltjes zijn door heel Den Haag te vinden. Ik heb alles wat ik gevonden/gefotografeerd heb al op kaart gezet. Tot nu toe 73 stuks…

  • Niek april 6, 2012 at 10:38 am #

   Waauw!

 5. Frans april 15, 2012 at 11:27 pm #

  Ik vind die ooievaartjes ook heel leuk. Ik fiets me ieder weekend alleen scheel om ze allemaal te fotograferen. Ik zit nu op ruim 80. Ze verlevendigen het stadsbeeld. En het leuke is: ze zijn allemaal anders. Er hangt er zelfs één tegenover mijn huis.

 6. Niek april 16, 2012 at 9:46 am #

  Het mooiste moment voor Frans zou zijn als hij de tegelzetter aan het werk zou zien. Trouwens, Akbar schrijft ‘op kaart gezet’; is er al een Ooievaarskaart in de maak?

  • Akbar Simonse april 16, 2012 at 10:01 am #

   Ik heb er nu 87 op een kaart maar die hou ik voorlopig nog prive. Daarnaast heb ik er ook nog 3 in Delft en 1 in Utrecht. Het is natuurlijk wel belangrijk dat de identiteit van PZE geheim blijft totdat hij die zelf bekend maakt (of niet).

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag