Lifestyle | Raw Denim

Raw Denim Jacket?! Deze term trok mijn aandacht toen ik onbewust naar Q-music aan het luisteren was. Ze komen weer terug! Ik maar ook een heleboel andere zullen erg benieuwd zijn of dit ook daadwerkelijk terug gaat komen. Toevallig heb ik er eentje in de kast hangen en kon ik het natuurlijk niet laten om hem voor jullie te fotograferen. Zouden we ze terug gaan zien on the streets? Gescheurde denim, verwassen of met studs! Het mag en kan dan allemaal. Ik ben erg benieuwd en ga de jasjes zeker proberen te spotten. Dus mocht je er al een of meerdere gespot hebben of gaan spotten..just let me know!

Raw Denim

raw-denim-w680

Raw Denim

Raw Denim

, , , , ,

2 Responses to Lifestyle | Raw Denim

  1. Jeroen Brouwer april 12, 2012 at 2:05 pm #

    De term Raw denim slaat juist niet op gescheurde jasjes en broeken, maar op ongewassen ‘selvage denim’ http://en.wikipedia.org/wiki/Denim#Selvage_denim

  2. karin r. april 12, 2012 at 2:56 pm #

    waar ik dan wel moeite mee heb is dat er zulke gatenbroeken verkocht gaan worden met een geldprijsje waar je ‘u’ tegen zegt. …

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag