Huh? 070 Twitter Lunch by 020?

Na de #Twaartup….

Onlangs mocht ik het genoegen en de taart smaken bij mijn eerste, overigens zeer geanimeerde, #Twaartup. Een Tweet Up met taart dus.

Voor de niet ingewijden: Een Tweet Up is een min of meer spontane ontmoeting tussen twee of meer twitteraars die elkaar online hebben leren kennen zonder dat ze elkaar I.R.L. (wat staat voor In Real Life) kennen. Echte Hofstijlers noemen dan Off Line ontmoeten in tegenstelling tot On Line….lekker verwarrend hΓ¨? Nog verwarrender wordt het als het onderwerp dat de bijeenkomenden boeit in de tweet up wordt verhaspeld. Bij voorkeur met # Hash Tag (hash heeft hierbij overigens niets niemendal met wiet te maken).

Voorheen werden bij de #Twaartups alleen deelneemsters verwacht, zij die van de andere kunne zijn – ik ben van de enige echte “den ene” kunne …man dus;-). Dit keer mochten deelnemers van beiderlei kunne komen, zoals dat deftig heet. Vooraf waren er wat angstige afwachtende reacties op Twitter vooral uit de kelen van de andere kunne, maar het lijkt hen meegevallen te zijn. Ik heb ze er daarna niet meer over gehoord.

Ik leerde daar dat er ook #Twijsups schijnen te zijn: Bijeenkomsten met Twitteraars die een ijsverslaving hebben. Heb ik ook last van soms. Marinello zal al wel gespot zijn.

Komt er een Haagsche Tweet Lunch op 24 april (#Twunch?)

We hebben een ras echte Amsterdamse Event Koningin (vind ik om in het Haagsche te blijven toch een wat beschaafdere term dan het “Twitter Godin” dat @Punkmedia gebruikt), @Puur op Twitter, die op Dinsdag 24 april a.s voor ons arme Hageneesjes en Hagenaars een Twitter Lunch organiseert in Pavlov.

Kijk even snel op de site van Puur. Er hebben zich al 80 Tweeps aangemeld, het wordt dus een echte #Twhappening: Wellicht zijn er namen bij waar u nieuwsgierig genoeg naar bent om die eens IRL in de ogen te kijken en geef u daar dan op.

Overigens wordt de soep weer niet zo heet gegeten als de titel suggereert: @filosoof en @1espresso (geen onbekenden hier en evenmin onbekend met de Haagsche #Twaartups) helpen @puur met de organisatie.

,

8 Responses to Huh? 070 Twitter Lunch by 020?

 1. Fabio april 17, 2012 at 10:01 pm #

  Ik ben d’r bij. Zin in!

 2. Raaphorst april 18, 2012 at 12:14 am #

  Alleen…. waar slaat die 010 op? Puur = 020

 3. HappyHotelier april 18, 2012 at 5:03 pm #

  @Raaphorst
  Is Was een pure 070 Black Out….Wilde het net wijzigen, maar zie dat een ander aan het editen is… Dank je @Karin!

 4. karin r. april 18, 2012 at 5:04 pm #

  en er is een volgende #Twaartup in de planning. geen tachtig mensen maar ietsje minder! πŸ˜‰

  • HappyHotelier april 18, 2012 at 5:06 pm #

   @ Karin

   En…weer gemengd?

   • karin r. april 19, 2012 at 2:21 pm #

    ja, hoop het wel. voor de organisatie moet je (deze keer) bij Sylvia Fase zijn! πŸ™‚

 5. Sytske april 25, 2012 at 4:33 pm #

  En @Guido .. mannen mochten altijd al komen, maar die hebben soms wat extra stimulans nodig voordat ze zich aan een #twaartup wagen πŸ™‚

  • HappyHotelier april 27, 2012 at 5:39 pm #

   Ik lust er wel pap van maar heb niet altijd de tijd en weet ook niet altijd te vinden waar en wanneer het is.

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag