Hofstijl heeft WIFI op de kaart weten te zetten

Omdat ik het heel raar vond dat niemand eerder op het idee was gekomen om een Google Map te maken voor alle WIFI hotspots in Den Haag, besloot ik het zelf maar te doen: WIFI hotspots Den Haag. Dat was vorig jaar 30 juli. Het resulteerde direct in enorm veel positieve reacties. En de kaart begon daarmee snel te groeien.

Even wat cijfers. De kaart is nu bijna 110.000 maal bekeken. En bijna 11.000 keer werd daar vanaf Hofstijl naartoe geklikt. De rest van het bezoek is afkomstig van externe websites en personen die via Google direct zoeken naar WIFI hotspots. Daarnaast wordt de zoekterm ‘WIFI Hotspots’ beter geïndexeerd dan de grootgebruiker van die naam: KPN.

En dat alles tegen een 0-euro-marketing budget.

Ik heb nog een idee klaarliggen op het gebied van WIFI. Eentje die veel verder gaat dan bovengenoemde kaart. Hij is wat complexer qua uitwerking. Maar het is dé oplossing voor alle laptop- en smartphone-bezitters die WIFI nodig hebben. Ik ben ermee in gesprek, dus hopelijk … wordt vervolgd!

P.S. gemeente Den Haag twitterde vandaag:

, , ,

5 Responses to Hofstijl heeft WIFI op de kaart weten te zetten

 1. pc april 19, 2012 at 3:40 pm #

  Leuk, wist niet dat het zo bestond, direct al eentje kunnen toevoegen

  • Raaphorst april 19, 2012 at 3:45 pm #

   Blijft tof dat het zo nuttig en handig is 🙂

 2. maarten april 19, 2012 at 3:44 pm #

  Heel goed intiatief! Maar wat is de actualiteit / aanleiding voor dit bericht?

  • Raaphorst april 19, 2012 at 3:48 pm #

   Niet direct, buiten dat die 110.000 vandaag een succesgevoel bij mij veroorzaakte 🙂 Dus ik voelde me geroepen er wat over te schrijven.

 3. Maarten april 20, 2012 at 10:12 am #

  Groot gelijk, proficiat!

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag