Lifestyle | Day Zero VS Hofstijl

bucket list

 • bungeejumpen
 • dat ene leuke museum/festival bezoeken
 • die niet alledaagse gerechten eten

Voor mijn komende columns heb ik een nieuw idee, waar ik jou bij nodig heb. Ik wil beginnen met een Day Zero Project. Dit is een site waar je een soort todo-list kunt maken van 101 taken, die je in 1001 dagen moet voltooien.

Normaal gesproken bedenk je deze zelf, maar nu is het de bedoeling dat jij die met mij gaat verzinnen. Vervolgens ga ik er over bloggen, een win win situatie dus. Ik hoef niet alles zelf te bedenken, en jij kunt lezen over de dingen die je leuk vindt.

Dus, think creative, inspiratie kun je onder andere opdoen bij andere Day Zero projecten, wat is een must-do bij jou in de buurt, wat lijkt je nou echt heel grappig om over te lezen? Denk bijvoorbeeld ook aan Try Before You Die.

Jouw ideeën kun je bij de comments zetten, dan zet ik ze op de lijst.

Tot over twee weken, dan kun je namelijk lezen over mijn eerste opdrachten!

(CC BY foto: pasukaru76)

, , , , ,

6 Responses to Lifestyle | Day Zero VS Hofstijl

 1. karin r. april 19, 2012 at 7:39 pm #

  ik heb ook weleens zo’n soort lijst gemaakt. ik noemde het toen geen bucketlist maar een wensenlijst. die lijst maakte ik om uitdagingen op te zoeken; drempels over te gaan.
  Ik bedacht me dat ik het grappig en een uitdaging zou vinden als een enqueteur geïnterviewd wordt. hij/zij staat een hele dag op een hoek van de straat maar te proberen kranten uit te delen in de hoop een gesprek aan te knopen. hoe vindt hij dat nou? en bedenk onverwachte vragen.

  zoiets?

 2. Raaphorst april 19, 2012 at 9:54 pm #

  Leuke uitdaging (mag in Tilburg gedaan worden): spoor de maker van een gaaf stuk streetart op

 3. HappyHotelier april 20, 2012 at 10:10 am #

  Leuk idee! Ik ben vooral geïnteresseerd in een Haagsche to do list.

  • Lotte april 20, 2012 at 12:06 pm #

   Kom maar met ideeën, moet goed komen 😉

   • HappyHotelier april 20, 2012 at 11:48 pm #

    Kleine 070 Tweetups/ instagram walks

    – bezoekje aan Louwmans auto museum
    – bezoekje aan het vernieuwde Madurodam
    – es effkes naar de Keukenhof voordat ie weer dicht is
    – samen naar de Floriade

    om er een paar te noemen

 4. Willem april 20, 2012 at 12:56 pm #

  zou wel herinneringen aan het vroegere cafe Sport(achter des Indes) willen lezen.
  dat cafe heeft een grote betekenis voor mij gehad toen ik een jaar of 5o geleden mijn journalistieke carriere begon in Den Haag.

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag