Wouter Bos en zijn therapeut

Wouter Bos gaat voor de Volkskrant columns schrijven.

Mijn therapeut vond dit de meest verantwoorde manier om af te kicken van het actieve politieke leven: wel een mening mogen ventileren maar toch langs de zijkant staan.

(bron)

Ik hoop op verhalen van die therapeut. Liefst uit de pen van meneer de therapeut zelf.

Dol ben ik op de verhalen van bekendheden en hun therapeuten. Vooral wanneer die therapeuten trekjes van een Hekking gaan vertonen. Zoals de therapeut Eugene Landy die Brian Wilson van de Beach Boys heeft ‘geholpen’. Na een succesvolle afkicktherapie bleken de nieuwe liedjes van Brian samen met zijn vriendje Eugene te worden gecomponeerd.

Ik hoor het die therapeut al zeggen:

Afkicken doe je samen, dat weet je toch Wouter?

(CC BY-SA foto: Kennisland)

, ,

2 Responses to Wouter Bos en zijn therapeut

 1. HappyHotelier april 19, 2012 at 6:10 pm #

  Wat een tijdsgewricht om de therapeut erbij te halen. Wat zou zijn helderziende gezegd hebben?

  Vrij naar een cliché mijnheer: “Bos schrijft zich af.”

  “De laatste keer dat ik op straat herkend en aangesproken werd, vroeg de aardige mevrouw in de speeltuin bij de picknicktafel me of ze me kende van de makelaardij.”

  Alle gekheid op een stokje: Ik ben niet van zijn partij, maar hij deed het niet eens zo slecht. Minder slecht dan de commissie De Wit ons wil doen geloven. Van de week bij P&W deed hij het in mijn ogen heel netjes toen hem naar zijn reacties op het rapport de Wit werd gevraagd. Beeldvorming heeft hij wel geleerd. Alleen door het voorbeeld dat hij gaf toen hij de aankoop van de bank vergeleek met de aankoop van een tweede hands auto en het loven en bieden wat daarmee gepaard gaat, deed hij mij meer denken aan een tweede hands auto verkoper dan een makelaar;-)

  • Raaphorst april 19, 2012 at 6:17 pm #

   Neemt niet weg dat we vooral benieuwd zijn naar zijn therapeut 😀

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag