De vette grooves van Jam de la Crème op #lilf12

 Marcel Veenendaal

Met mijn oordoppen in hoor ik de geluidsdruk, niet in mijn oren maar in mijn borstkast. Het geluid staat hard en het Spuiplein staat barstensvol met mensen helemaal occupy te zijn. Ik zie de zanger van Di-rect, Marcel Veenendaal met 70-er jaren zonnebril en driftig met microfoon en een looper in de weer. Klinkt lekker! Kamerbrede grooves worden hier ingezet.

En dat allemaal voordat trompetist Kyteman nog één voet op het Haagse podium heeft gezet…

, , , , , , ,

Trackbacks/Pingbacks

  1. Livebloggen. Dat is cool. | MET-K.COM - april 30, 2012

    […] zag Jaimi Faulkner die een stevig staaltje gitaarwerk wegspeelde op de Plaats, (een ander podium) Jam de La Crême, ook Jules Deelder draaide een plaatje weg en Morning Parade kwam nog voorbij op het Spuiplein. De […]

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag