Lifestyle | Bucket List

De bucketlist, hoe staat het er mee?

Ik heb inmiddels vijf van de tien opdrachten.. Er zijn er 0 uitgevoerd maar ben wel stilletjes begonnen om te bedenken hoe ik alles wil gaan aanpakken.
Heb ik er misschien te makkelijk over gedacht? Hoe ga ik iemand vinden die bezig is met street-art en die zijn anonimiteit wil opgeven? Wat ga ik vragen aan een enquêteur? En hoe ga ik het jullie laten horen? En dan de foto’s van jaren geleden nadoen.. Dezelfde kleding, mensen, omgeving?
Kortom, misschien word het allemaal toch ietjes moeilijker dan verwacht..

I’ll keep you posted, tot over twee weken!

PS. denken jullie met me mee voor de laatste vijf opdrachten?

, , ,

2 Responses to Lifestyle | Bucket List

  1. Maup mei 4, 2012 at 10:24 am #

    Over foto’s van jaren geleden nadoen… Kijk eens hier:
    Historisch Adviesbureau ’30-’45
    http://www.hab3045.nl/

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag