Piek van de week – Carwash

In mei leggen alle vogels een ei. De vogels in een boom in mijn straat zijn nog niet zo ver. Duiven denk ik. Ik zie ze nooit. Ik zie best veel heel kleine schattige vogeltjes maar die kunnen niet verantwoordelijk zijn voor dat wat er ’s ochtends op de voorruit van mijn auto zat. Het leek alsof er een vlucht adelaars voedselvergiftiging had uitgescheten over mijn bolide.
De jongen van de XXL wilde me eigenlijk weer weg sturen maar een ander nam de uitdaging wel aan. Wat persoonlijke aandacht met de hogedrukspuit en 2 rondjes het allerbeste programma bleken voldoende.

, , , ,

One Response to Piek van de week – Carwash

  1. coen verharen mei 5, 2012 at 12:30 pm #

    Ik ben bekend met dit euvel. Weet niet wat die vogels tegenwoordig eten, maar het lijkt wel of er een portie siliconen-kit inzit! Dure hobby elke week door de wasstraat!

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag