Tong Tong Fair 2012!

Tot en met maandag 28 mei (2e Pinksterdag) kun je nog heerlijk genieten van de muziek, koopjes, theaterprogramma’s en vooral het lekkere eten bij de 54e Tong Tong Fair op het Malieveld. De Tong Tong Fair presenteert ook dit jaar weer een cross-over van oosterse en westerse culturen, met een sterk internationaal programma.

De Tong Tong Fair bestaat uit de beroemde Grand Pasar met het Indonesië-Paviljoen, de Eetwijk, met tientallen Aziatische restaurants en waroengs, en het internationale Tong Tong Festival, een cultureel programma rond de mix van Oost en West in podiumkunsten, exposities, gesproken woord en actualiteit.

De ingang van de Tong Tong Fair bevindt zich aan de Koningskade. Tussen het Centraal Station en het Malieveld ligt een brede promenade voor wandelaars. Het Malieveld ligt op circa 5 minuten loopafstand van het station.

Prijzen en tijden vind je hier.

, , , , ,

One Response to Tong Tong Fair 2012!

  1. Roel Wijnants mei 25, 2012 at 3:50 pm #

    Vergeet daarbij niet een bezoekje te brengen aan “Sporen van smaragd”,
    Voor informatie over het Indisch Den Haag, te vinden in het cultuurpaviljoen.
    Tenslotte was Den Haag de grootste kampong van Europa

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag