Twiertje?

Twiertje

Twiertje?

Zo, dat voetbal kan voorlopig weer twee jaar de ijskast in. We kunnen er wel over blijven zeuren, maar dat verandert niets aan het resultaat: Nakko, Nix, Niemendal!

Dan is het veel leuker even stil te staan bij gewone Haagsche Spontaniteit. Afgelopen zaterdag was het schitterend weer en was er weer een #twaartup (U weet wel, een bijeenkomst van tweeps die van taart houden) aan het strand. Helaas moest ik zelf afhaken, maar kon het een beetje volgen op twitter. De tweet van Roeland Topée oftewel Zinplicity “Geen Twaartup zonder Twiertje” made my day. Deed me gelijk denken aan die beroemde reclame van Freddie….De man met ut twiertje is @Gekke Meneer, ook wel toepasselijk.

,

2 Responses to Twiertje?

  1. Raaphorst juni 19, 2012 at 12:50 pm #

    Twier omdat je tworst hebt

  2. karin r. juni 19, 2012 at 2:15 pm #

    was een geslaagde middag!

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag