Wilde staking HTM

htm-staking-w680

Buschauffeurs en trambestuurdes van het Haagse vervoerbrijf legden gisteren met een 40tal bussen en trams enkele strategische kruispunten van het Haags centrum totaal plat. Zij protesteerden met deze actie tegen de openbare aanbesteding van het busvervoer. De chauffeurs willen dat het busvervoer in Haagse handen blijft. De aanbesteding is nu in handen van een combinatie van HTM en QBuzz. Ze vrezen voor banenverlies door deze combinatie.

Noot van de redactie: ook vandaag zal na de ochtendspits het bus- en tramvervoer stil worden gelegd, zie tweet HTM:

, , , , , ,

One Response to Wilde staking HTM

  1. HappyHotelier juli 16, 2012 at 5:39 pm #

    Roel Steeds as ik hem zie denk ik “Wat een prachtige foto”…nu ook maar eens gezegd;-)

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag