Colijn onteigend voor Eurojust

Al eerder schreven wij op Hofstijl over de kwestie dat aan de Johan Willem Frisolaan een pand gesloopt gaat worden om er een groot kantoorpand te bouwen voor Eurojust. We interviewden de betrokkene die ook in bovenstaande video te zien is, mevrouw Colijn.

Eurojust doet aan grensoverschrijdende criminaliteitsbestrijding maar ik vraag me steeds vaker af, wat de definitie van criminaliteit ook alweer was. Volgens mij heeft het namelijk niets met moraal of met wetten van doen, maar is het puur een kwestie van de macht van de sterkste.

, , , , , , , , , , ,

3 Responses to Colijn onteigend voor Eurojust

 1. Jetje juli 10, 2012 at 11:00 am #

  Waren zeker geen leegstaande panden meer in Den Haag. Dikke fail!

 2. Jos juli 10, 2012 at 11:10 am #

  Ik vind het heel erg voor mevrouw Colijn maar ik woon aan het Verhulstplein en heb er WEL iets op tegen als er een gebouw van 50 meter zou komen te staan. Geen uitzicht meer en geen zonlicht. Kan me niet voorstellen dat andere bewoners er wel voor zijn.

  • karin r. juli 13, 2012 at 11:53 am #

   denk dat niemand er voorstander van is zomaar weg te gaan van een veilige behuizing omdat er zonodig een nieuw pand gebouwd moet worden. ik blijf dit zo schandalig vinden …

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag