Geert Wilders laat Richard de Mos uitzwaaien

zwaai-w680

U kent Richard de Mos waarschijnlijk niet. Ik ook niet. Hij levert zijn zetel in de Haagsche Gemeenteraad in en blijft tot de verkiezingen zelfstandig lid van de Tweede Kamer. Die is met reces en zal tot aan de verkiezingen niet veel meer doen. Kan Richard toch nog wat centjes opstrijken, maar intussen op Ibiza gaan kijken hoe onze voetballertjes zich daar vermaken en wel op kosten van de gemeenschap.

De grote blonde leider

Had in zijn wijsheid te besloten De Mos niet meer op de lijst te zetten. Daarop begon De Mos een actie via internet om alsnog als lijstduwer op de PVV lijst te komen. Vandaag heeft hij de handdoek in de ring gegooid en “Kan de grote blonde leider weer rustig slapen”.

Dat brengt het aantal afvallers bij de PVV als ik goed geteld heb op 10.

Portret

Ik was nog even op zoek naar een rechtenvrij portret om bij dit stukje te plaatsen, maar stuitte vervolgens op deze foto uit het Spaarnestad archief waarbij Haagsche verpleegstertjes de Canadezen staan toe zwaaien in mei 1945. Veel leuker om naar te kijken, toch? Na vandaag kan het portret van Richard aan de vergetelheid worden toegevoegd.

, , , ,

2 Responses to Geert Wilders laat Richard de Mos uitzwaaien

 1. Raaphorst juli 16, 2012 at 11:15 am #

  Wilders kijkt in de spiegel
  Haalt een hand door z’n haar
  En zegt zachtjes
  Zo te zien zijn wij nog steeds met z’n tweeën

 2. Maup juli 16, 2012 at 5:56 pm #

  Leuk fotogebruik 😉

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag