Magere Franse Hap

Magere Fransen

Tijd dat de Fransche Ambassadeur het kabinet terug roept van het zomerreces wegens belediging van een bevriende natie?

Ik zit vandaag een beetje melig naar Twitter te staren. Vooral zo gestemd door het uiterst troosteloze weer dat zich buiten in mijn ooghoeken rondom mijn beeldscherm manifesteert. “Ik kan eigenlijk beter met mijn rug naar het raam gaan zitten” denk ik nog. Weer om je in een zonniger oord te wensen. Komkommertijd ook nog es. Komkommer is ook eten, weet U.

Komt er ineens een tweet voorbij met deze foto en met de tekst:

Zeg @albertheijn, dit is zeker ook gezond. Zitten vas geen E-nummers in! Of is het een zetfoutje?

Enfin, alles bij elkaar bracht me op de koptekst van dit stukje. Zeker nu zijn president een gelieerde naam heeft, is het tijd voor wat reuring.

Vooral de aanprijzing van die heerlijke friszure smaak doet het hem.

, , ,

One Response to Magere Franse Hap

  1. Renee juli 17, 2012 at 9:33 pm #

    Dit is leuk!

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag