Groter informatiebord AUB

dhcs-w680

Den Haag Centraal is al jaren een bouwput en de kosten worden geraamd op 120 miljoen euro. Ik hoop dat er wat geld wordt uitgetrokken voor een groter informatiebord zodat men niet tot vlak voor het bord moet kruipen om maar iets van de treinenloop te kunnen lezen. Overal in het buitenland zie je grote informatieborden.

Den Haag, van oudsher een stad met internationale allure (zegt men) doet het met drie 17-inch schermen. Den Haag en Utrecht hadden een mooi groot informatiebord in de stationshal zodat iedereen alles goed kon zien maar dat moest verdwijnen. In Den Haag werd het grote bord vervangen door de drie piepkleine 17-inch schermen die in Madurodam uitstekend passen maar in een grote stationshal totaal niet opvallen.

Graag dus een groter bord, want de reiziger is het waard.

, , , , ,

Comments are closed.

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag