Crowdfunding voor Poëzie aan de waterkant 2012

Poëzie aan de waterkant is het zomerse buitenfestival voor enerverende woordkunst georganiseerd door het Haags dichtersgilde. Het Haags dichtersgilde brengt poëzie in de stad en bestaat uit Gilles Boeuf, Milla Braat, Diann van Faassen, Anne-Tjerk Mante en Harry Zevenbergen.

Om ook dit jaar weer een goed programma te kunnen neerzetten heeft Poëzie aan de waterkant nog net dat laatste beetje nodig om de financiering rond te krijgen voor een fantastisch festival. Daarom zet Poëzie aan de waterkant dit jaar crowdfunding via Voordekunst in. Je kunt zelf doneren en je zo verzekeren van een plekje bij de mooiste picknick van het jaar. Elke bijdrage wordt verdubbeld door het Haagse cultuurfonds Fonds 1818.

Zie voor meer informatie Voordekunst.nl | Poëzie aan de waterkant 2012 →

P.S. De video werd gemaakt (regie, camera en editing) door André Bijma. Zelf was ik verantwoordelijk voor de muziek. Conceptueel betrokken bij de video waren Karin Ramaker, Diann van Faassen en Harry Zevenbergen.

UPDATE: Op het moment van schrijven/bloggen is 104% gefinancierd en de dag is nog niet eens om! Crowdfunding werkt en het eerste project waar ik bij betrokken was heeft dat goed bewezen!

, , , , ,

Comments are closed.

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag